Om mig

Om mig

Välkommen till dalkullan som älskar att sprida kärlek, energi och visdom vidare

Jag (Micaela Blomberg) är en helt vanlig tjej på 34 år från Dalarna. Som föll pladask för "självkärlek" självutveckling som 18-åring. Det som kan skilja sig mellan dig och mig är hur vi aktivt väljer att se på oss själv. Det finns två val KÄRKEK eller RÄDSLA i alla sammanhang av livet. Min nyfikenhet på att Älska mig själv, förstå vad en Tanke är och att vara i Harmoni med mina Känslor har lett till en härliga, roligare och charmigare version av mig själv.

Min passion är att hjälpa människor, som vill ha en förändring och ser möjligheter. Där har jag styrkan att ge massa energi, lyssna med nyfikenhet och ge dig en riktig boost att se de bästa sidorna hos dig själv och framförallt vad som är rätt för just dig


För mig är det idag oviktigt med fina jobbtitlar, fastklistrad fasad och framgång som inte är styrt med hjärta. Med det menar jag att alla dagar jag var chef med huvudvärk, inte följde min livsväg utan litade mer på andra tyckte och tryckte ner mig själv och inte kände mig tillräcklig. Alla dem dagarna är nu ur mitt liv, jag väljer hela tiden vägen där jag får mycket energi och känner kärlek inifrån.  .har aktivt valt att våga följa min intuition som kommer upp om olika förändringar som har varit nödvändiga, vilket har lett till fantastiska resultat. Min passion är att hjälpa människor, som vill ha en förändring och ser möjligheter. Där har jag styrkan att ge massa energi, lyssna med nyfikenhet och ge dig en riktig boost att se de bästa sidorna hos dig själv och framförallt vad som är rätt för just dig.

"Let Your Heart Be Your Compass" 

Är du redo?
Välkommen att kontakta mig!♡
Micaela Blomberg 
073-943 63 52
info@micaelablomberg.com

Boka ett kostnadsfritt samtal på 15 minuter - med livscoachen Micaela Blomberg

Boka ett oförutsägbart möte för att se om våra vägar möts. Det viktigaste är att du klickar med mig & känner ett förtroende. Jag hjälper dig att våga välja mer kärlek till dig själv & livet istället för rädsla, ångest & stress som  hindrar dig från att vara mer DU.

Boka ett kostnadsfritt samtal på 15 minuter - med livscoachen Micaela Blomberg

Kontakta mig för mer information

Här hittar du oss på webben