Hur du beställer dina eteriska oljor?

Eteriska oljor har använts av människor i tusentals år, men det var bara för några år sedan jag själv öppnade upp dörren till oljevärlden. Oljorna har naturliga lösningar för en frisk och stärkande livsstil. Dofterna och effekterna är fantastiska. En upplevelse som inte kan beskrivas i ord utan behöver testas!

Visste du att eteriska oljor kan ge oss hälsofrämjande fördelar, dofterna kan nämligen omedelbart påverka kemin i både kropp och hjärna. Riktigt häftigt om du frågar mig som fullkomligt blivit besatt! De senaste åren har de smugit sig in i mitt liv och nu kan jag inte leva utan dem.
Om du vill hitta ett sätt för att sova bättre, få kontakt med din intuition, balansera dina hormoner, ändra sinnesstämningen, stärka ditt immunförsvar eller öppna upp ditt hjärta så är oljorna din nya grej!

Varför köpa oljor via mig?

Företaget jag köper mina produkter ifrån heter dōTERRA, deras företagskoncept är inte att sälja sina produkter i en vanlig butik utan du köper de via deras system. Otroligt lätt, smidigt och enkelt! Kontakta mig vid tips av oljor utifrån dina behov och önskemål!

Varför valde jag just dōTERRA?

Hittills de bästa oljorna jag provat! Gillar att det pure oil, alltså 100% naturliga med inga tillsatser. Ett trovärdigt företag med kvalitativa oljor framtaget på ett ansvarsfullt vis, bra värderingar samt ger de tillbaka till samhällen runt om i värden. Det är lyxigt att unna sig rena och äkta eteriska oljor av toppkvalitet (från ett av de största varumärken inom oljor i världen) så jag känner mig trygg att använda de både in- och utvärtes.


Hur använder jag mina eteriska oljor?

Jag använder oljorna i stort sätt till allt! På kroppen, i drycker och mat, i badkaret och diffusern. Oljorna höjer mitt sinne, ta bort min smärta i nacken, balanserar känslorna och få mitt humör och välmående att öka.

Älskar att experimentera och testa nya oljor för att höja min energi, sova bättre, lugna nervsystemet, få kontakt med min intuition, balansera mina hormoner, påverka min sinnesstämning och öka immunförsvaret.

Testa & finn dina favoriter!

Dessa är mina favoritoljor:

  • Pepparmint - uppiggande, ger energi och fokus
  • Past Tense - för min stela nacke
  • Clary Sage - räddaren vid mensvärk
  • Lemon - hälsoboost och bra vid städning
  • Balance - lugnar känslor
  • Adaptiv - lugnande och upplyftande
  • Lavender - för sömnen
  • One Guard - stöttar immunförsvaret
  • Frankincense - för kroppens välbefinnande
  • Deep Blue™ Rub - för trötta muskler

Välj eterisk olja utifrån dina behov, varje olja har sin speciella egenskap.


Så beställer du dina oljor:

1. Tryck på knappen ”GÖR DIN BESTÄLLNING HÄR” nedan

2. Välj ”Join & Save”

3. Bläddra nedåt och välj ”Join DOTERRA”

4. Välj Europa och Sverige

5. Tryck ok på den gula rutan som dyker upp

6. Välj ”Wholesale customer” som ger dig 25% rabatt på alla produkter under 1 år. (medlemsavgift för endast 250:-) om du köper en av kiten ingår medlemsavgiften

7. Ange all personlig information, välj ditt eget lösenord

8. Fyll i registrerings-ID: 8286991. Tryck på verifiera för att se att det är Micaela Blomberg

9. När du kommer till beställningssidan söker du uppe till höger på: Home Essentials Kit om du vill ha ett perfekt hemmaapotek med magiska oljor. Om du vill ha ett annat kit, hitta det som passar dig bäst. Efter att du valt dina produkter är det bara att fortsätta till betalning

10. När betalningen är klar får du en bekräftelse per post

GÖR DIN BESTÄLLNING HÄR!

Undrar du över något? 

Mejla Doterra på Sverige@Doterra.com eller ring dem +46 852 507 011 (deras svenska kundservice har öppet 14-22) 

Mitt ID: 8286991


//Love Micaela